Лого
Паркети Sitemap
Начало Розетки Фризове Мозайки Паркетини Галерия Референции Контакти  
 

ПАРКЕТ

Фигурални Паркетини

   Художествения паркет допринася за изключителната визия в интериорното пространство, но не винаги се оказва достъпно като цена и автоматично го пращаме в графата скъпо удоволствие. Използвайки не толкова скъп паркет обаче могат да се постигнат страхотни ефекти на пода, достижими за всеки джоб.
   Решението за паркет с художествено оформление на достъпни цени са паркетини с различни фигурални изпълнения. Благодарение на фигуралните паркетини въпроса със цените е вече решен.
   Технологията е следната: по дълбочината на ламелите се изразява и фигурата от друг вид дървесина, благодарение на това фигурите се експлоатират също толкова дълго, колкото и самия паркет.
   Без да се влагат големи средства от паркетините с фигурални изпълнения се създава интериорно настроение. Достатъчно са само няколко паркетини с изображения на цвете, перо, животно или буквичка за разграничаване на отделните зони при оформление на стаята и придаване на раздвиженост в обстановката.
   Предлагаме на Вашето внимание асортимент от фигурални паркетини, които биха могли да намерят предназначение в не една от домашните стаи. Те могат да развеселят пода в детската стая с присъствието на делфини, калинки, слончета, стъпчици и др. рисунки по ламелите, могат да участват като декорация на пода в кухнята /цветенца, листенца и др./, а също и в хола с някаква подходяща към интериора рисунка.

Фигурални Паркетини

Parket, Parquet, Паркет, Фирурален Паркет 001 Parket, Parquet, Паркет, Фирурален Паркет 002 Parket, Parquet, Паркет, Фирурален Паркет 003 Parket, Parquet, Паркет, Фирурален Паркет 004 Parket, Parquet, Паркет, Фирурален Паркет 005
вижте още снимки и проекти на

фигурални паркетини

 
 
 

паркет


Фигурален Паркет

Паркет, Фигурален паркет, Безплатна Розетка
 
 
 
Паркет, Фигурален Паркет,Паркет на Годината
 
 
Паркет, Фигурален Паркет Паркет Екзотичен
 
Паркет Декинг, Ектериорна настилка, Градински паркет Декинг
 
   
Паркет, Фигурален Паркет Розетки Паркет, Фигурален Паркет Фризове Паркет, Фигурален Паркет, Паркетна Мозайка Паркет, Фигурален Паркет Паркет, Фигурален Паркет, Галерия Художествен Паркет Паркет, Фигурален Паркет, Паркет на годината
"СД-Инженеринг" ЕООД © 2014